Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. února 2019 18:56
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Autobiografie Hodora z Game of Thrones pobláznila internet. Všech 300 stran obsahuje jen jedno slovo

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nejlepší biografii, jakou jsi v poslední době viděl.

Už zanedlouho nás čeká příchod poslední série oblíbeného seriálu Game of Thrones. Naneštěstí, nenajdeš v něm už postavu Hodora, který zahynul, když zachraňoval Brana prchajícího před nemrtvými za stěnou na severu. Přesto zůstal Hodor v srdcích většiny fanoušků, vždyť něžný obr položil vlastní život za život chlapce, a v reálném životě dokonce občas působí jako DJ.

Neznámý spisovatel, který se podepsal pouze jako Hodor, proto pro seriálovou postavu napsal autobiografii, což naznačuje, že ji psal samotný Hodor. Na Amazonu bys ji mohl koupit již od roku 2017, avšak zpopularizoval ji jediný příspěvek na portálu Reddit.

[NO SPOILERS] The life of Hodor from r/gameofthrones

Jeden uživatel si biografie všiml v knihkupectví, zaujala ho, a tak si v ní chtěl zalistovat. Namísto poutavého příběhu o tom, jak malý Hodor zažil traumatickou situaci z budoucnosti a dokázal říkat už jen jediné slovo, kniha obsahuje celých 300 stran plných jediného slova. Hádáš správně, je to Hodor.

Kdybys měl o toto dílo zájem, můžeš si ho koupit v digitální verzi za 5,99 dolaru, nebo rovnou v klasické knižní verzi za 15 dolarů. Lidé v komentářích hned začali žertovat, zda bude autobiografie jednoho dne dostupná i jako audio kniha, což je sice nepravděpodobné, ale kdybys chtěl slovo Hodor poslouchat 11 minut vkuse, klidně si pusť přiložené video.

Domů
Sdílet
Diskuse