Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. března 2019 17:03
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Denzel Curry v Praze před Billie Eilish nevystoupí

HUDBA KONCERTY
Uložit Uložené

Obrovské zklamání pro české fanoušky.

Blížící se show americké zpěvačky Billie Eilish v pražském Karlíně, která se vyprodala za pouhé 4 minuty, přinese několik zklamaných fanoušků – jednak těch, kteří nestihli včas zarezervovat lístky, a nyní těch, jež se těšili na vystoupení Denzela Curryho, který se měl objevit se svými skladbami před ní. 

Jeho show byla náhle zrušena.

Mnoho hudebních příznivců šlo na tento koncert, který proběhne 20. srpna, právě aby viděli amerického rapera v Česku. Organizátor tuzemského koncertu, agentura Fource, dnes oznámila jeho absenci.

Někteří fanoušci si lístky na tento koncert kupovali, protože chtěli vidět autora hitu Threatz naživo. „Všechny zakoupené lístky zůstávají platné, nebo mohou být vráceny v místě nákupu do 11. března. Děkujeme za pochopení a omlouváme se za nepříjemnosti,“ píší organizátoři. 

Zeptali jsme se na důvod této náhlé změny. „Žádné vyjádření jsme od managementu umělce nezískali,“ vysvětlil nám Jakub z agentury Fource.

Domů
Sdílet
Diskuse