Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. března 2019 13:16
Čas čtení 0:00
Lucia Čakyová

20 zajímavostí o Kylie Jenner, o kterých jsi (možná) nevěděl

20 zajímavostí o Kylie Jenner, o kterých jsi (možná) nevěděl
Zdroj: instagram.com /@kyliejenner
ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

O nejmladší Kardashiance toho možná ještě hodně nevíš.

Kylie Jenner buď miluješ, nebo nenávidíš. Kolem jejího jména je vždy rozruch. V posledním období se jí mimořádně daří. Magazín Forbes ji nedávno označil za nejmladší miliardářku světa všech dob.

21letá kráska vlastní veleúspěšnou kosmetickou značku Kylie Cosmetics. Kromě toho je i ambasadorkou značky adidas. S partnerem Travisem Scottem má roční dcerku Stormi. Na Instagramu má 129 milionů followerů a patří k top influencerům světa.

Sepsali jsme pro tebe 20 zajímavostí, které o Kylie Jenner možná nevíš:

  • Kylie má prostřední jméno Kristen po své mámě Kris.
  • Na střední škole byla šikanovaná. Zmínila se o tom ve slavné The Ellen Show. V rozhovoru s moderátorkou Ellen DeGeneres prozradila, že ji šikanovali spolužáci a dlouho o tom nikdy otevřeně nemluvila. Právě proto v roce 2015 na Instagramu spustila #IAmMoreThan kampaň, která bojovala se šikanou.
  • Kylie byla spolu se svou starší sestrou Kendall roztleskávačkou. Dokonce byly ve stejném týmu na soukromé škole Sierra Canyon School v Kalifornii. Tato kariéra však netrvala dlouho, protože Kylie později přešla na domácí vzdělávání. Svůj středoškolský diplom obdržela v roce 2015.
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie (@kyliejenner),

  • Rodiče ji přestali finančně podporovat, když měla 15 let. Od té doby si vydělává sama. Kylie to prozradila v nedávném rozhovoru pro magazín Paper. Je to její odpověď na nepřející komentáře od lidí, kteří jí často vyčítali, že není „self-made“.
  • Kylie není velmi dobrým řečníkem. Člověk by si myslel, že když je odmalička pod drobnohledem médií, s vystupováním na veřejnosti nebude mít problém. Opak je však pravdou. Z veřejných projevů má vždy obrovský stres. „Moje nejoblíbenější jídlo je fotbal a basketbal,“ řekla jednou během prezentace ve škole, kdy byla velmi nervózní.
  • Její otec podstoupil změnu pohlaví. Kylie ho poprvé uviděla jako ženu přes Facetime ze zubní ambulance hned poté, co jí vytrhli zub moudrosti.
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie (@kyliejenner),

  • Kylie se může pochlubit také titulkou v australském vydání magazínu Vogue. Nejmladší Jennerka miluje make-up. Na své první titulce pro Vogue však paradoxně pózuje úplně nenalíčená, což mnoho fanoušků překvapilo.
  • Miluje čokoládu, ale nemá ráda čokoládové koláče. Zvláštní, že?
  • Kylie odmítá plastické operace a nikdy by žádné nepodstoupila. Prozradila to v nedávném rozhovoru. Vyjádřila se, že za radikální změnu jejího vzhledu mohou fillery, tedy výplně, kvalitní paruky a make-up.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Kylie (@kyliejenner),

Domů
Sdílet
Diskuse