Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. března 2019 20:37
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Týnuš Třešničková odhalila své popáleniny. Už dokáže zvednout ruce nad hlavu

ZAJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložit Uložené

Jsem v péči skvělých doktorů, vzkazuje influencerka.

Beauty a fashion influencerka Týnuš Třešničková poprvé odhalila detailní záběry svých popálenin. Dřívější fotografie z konce loňského roku sice vyobrazovala vážně vypadající zranění, dnes však říká, že už rukama alespoň konečně pohybuje a cítí se lépe.

Oporou je jí přitom blízké okolí a lidé z kliniky, když stále netráví čas v domovině, ale v dalekém Istanbulu. „Má fyzioterapeutka Irem se mnou tráví téměř každý den několik hodin. To díky ní jsem mobilní a můžu se téměř bez problémů hýbat. Byla tu pro mě od doby, kdy jsem pořádně neohnula některé prsty, nebo v žádném případě nezvedla ruce nad hlavu,“ říká v instagramovém příspěvku Třešničková.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Týnuš Třešničková (@tresnickova),

Její post dostal už 75 tisíc lajků a mnoho slov podpory, které jsou pro ni v takto těžkých časech rozhodně velmi důležité. Zranění stále vypadají velmi vážně, musí nosit volné oblečení a zasažené části těla pomalu rozcvičovat. 


Na konci září se úspěšné youtuberce stala na dovolené v Turecku nepříjemná nehoda, během které utrpěla popáleniny 2. a 3. stupně na více než polovině svého těla. Stalo se to ve vyhlášené restauraci Nusr-Et. Části těla zatím až na zmiňované výjimky neukazuje, její obličej zatím neuveřejnila vůbec. 

Týnuš Třešničková odhalila své popáleniny. Už dokáže zvednout ruce nad hlavu

„Původně jsem si ji chtěla nechat pro sebe, ale co, takhle teď prostě vypadají moje ruce. Život mi často hází klacky pod nohy a já se ani tentokrát nevzdávám. Jsem v péči skvělých doktorů, s kterými pracujeme na zahojení veškerých ran, abych se v co nejlepším stavu mohla vrátit domů. Je náročné, být tak dlouho a daleko od svých blízkých, ale aspoň tu mám takovou moji druhou rodinku,“ uvedla Týnuš Třešničková.

Není zatím jasné, jak dlouho ještě v turecké nemocnici bude. Léčba trvá dlouho a je psychicky náročná a podle youtuberky i poměrně dost bolestivá. Leží tak stále v nemocnici, je v rukou špičkových lékařů a dostává se jí výborné péče. 

Domů
Sdílet
Diskuse