Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. března 2019 19:18
Čas čtení 0:00
Vladimír Baško

Projekt Explicit pořádající moderní klubové akce se poprvé představí v Praze

Projekt Explicit pořádající moderní klubové akce se poprvé představí v Praze
Zdroj: Frodo
REFRESHER BRNO
Uložit Uložené

Crew progresivních DJs ti své hudební umění ukáže v pátek v Brně a v sobotu v Praze.

Brněnský projekt Explicit organizující na domácí půdě úspěšné DJ akce již více než dva roky má před sebou víkend, který se dozajista zařadí mezi jejich přelomové. Crew v sestavě DJ De, Vinfield, Krabs a Adam Šeda totiž během něj odehraje hned dvě akce a poprvé představí Explicit i v Praze.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Queens (@queens) on

Už dnes, 22. 3. můžeš v brněnském klubu ArtBar Druhý Pád zažít unikátní noc plnou originální trapové, grimeové a elektronické hudby v konzistentním mixu nejen zpod rukou explicitní crew. Asistovat jim budou například DJ Nrmn z Archetyp 51 nebo Indigo, živou show odehraje yeezuz2020.

O den později, 23. 3., se čtveřice DJs přesune z Brna do Prahy, konkrétně do prostor Café NONA na Nové scéně, kde se kromě nich představí také výstřední Kaa Glo, KEWU a roztomilá ~veni.

Pražská akce nese název Antifashion Riot, už zanedlouho se fanoušci projektu Explicit a kvalitní taneční hudby dočkají stejnojmenné kolekce oblečení ve spolupráci s Queensem.

praha brno
praha brno Zdroj: Explicit

praha brno
praha brno Zdroj: Explicit

Projekt Explicit se pomalu, ale jistě dostává do povědomí. Doufáme, že se mu již brzy dostane zasloužené pozornosti. Klubové scéně v Čechách i díky němu a lidem za něj zodpovědným svítá na lepší časy. „We just want to rave and be explicit.“

Domů
Sdílet
Diskuse