Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. dubna 2019 15:52
Čas čtení 0:00
Antonín Havlík

Na ulici někdo vyzvracel zuby. Radnice pátrá po majiteli, nejde prý o apríl

ZAJÍMAVOSTI ALKOHOL ČESKO
Uložit Uložené

Majitel nechť se ozve obecním úřadě, vzkazuje radnice.

Na ulici, před domem jedné obyvatelky Úvalna na Bruntálsku, se objevil umělý chrup. Žena proto neváhala a šla nález zubní protézy ohlásit na obecní úřad. Po majiteli netradičního nálezu nyní pátrá radnice. Zubů si prý nikdo nevšímal dlouhé dva týdny, tak jejich fotku radnice pro jistotu uveřejnila na svůj Facebooku.

„Někdo nám před domem vyzvracel zuby. Pokud někomu chybí, ať si dojde. Hezky jsem se o ně postarala, vyčistila je od zvratků svým vlastním kartáčkem a uložila na zrcadlo vedle parfémů. Jako nálezné bych uvítala láhev Aperolu,“ vzkázala nálezkyně. Podle ní mohl při ztrátě hrát roli právě alkohol.

Starosta obce Úvalno Radek Šimek dodal, že zubní protézu si zatím nikdo nevyzvedl a že rozhodně nejde o žádný aprílový vtip.

Majitel zřejmě netuší, kde ji ztratil, proto tam byla tak dlouho. Jednou zdejší muž přišel o zuby na plovárně. Ten se však chodil ptát každý den, jestli jsme je našli. Nakonec ano, ležely na dně bazénu.“ Jaký osud čeká nalezený chrup, tak prozatím není jasné.

Domů
Sdílet
Diskuse