Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. dubna 2019 19:31
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ariana Grande je zebra, Bieber pavián a Snoop Dogg konopná rostlina. Rapem a zpěvem bojují desítky interpretů za naši planetu

HUDBA
Uložit Uložené

Lil Dickymu se podařilo na jednu skladbu dostat více než 30 nejlepších interpretů na světě. Všichni se spojili pro dobrou věc a upozornili tak na nebezpečí klimatických změn.

 

Lil Dicky je na rozdíl od svých kolegů mnohem sofistikovanějším interpretem, který si dal tentokrát námahu vytvořit skladbu, kde hostuje až 30 interpretů. S cílem poukázat na environmentální problémy oslovil i kapacity jako Katy Perry, Ed Sheeran či John Legend.

Výsledkem je píseň Earth, která hned dostává i animovaný vizuál připomínající Lvího krále. Děj sice začíná v reálném světě, po pár desítkách vteřin se však dostáváme do toho pohádkového a máme možnost vidět Arianu jako zebru, Justina Biebera jako paviána a Snoop Dogga jako marihuanový keř. Kanye West se sice do iniciativy nezapojil, Kevin Hart ho však dokázal napodobit přímo dokonale.

Celý tento projekt vznikl ve spolupráci s nadací Leonarda DiCapria, která bojuje za to, aby si lidé uvědomovali environmentální problémy týkající se naší planety a chovali se k ní šetrněji.

Domů
Sdílet
Diskuse