Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. dubna 2019 10:34
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Hasanovo album rozbilo žebříčky a uchází se o titul rapového projektu roku. Sleduj nový klip

HUDBA ČESKÝ RAP MILION PLUS
Uložit Uložené

Zatím nejlepší rapový projekt roku 2019 v Česku a na Slovensku nahrál Hasan z Milion+.

 

Hasanovo druhé sólové album spatřilo světlo světa podle plánu 25. dubna a okamžitě se dostalo na první příčky streamovacích služeb. Projekt obsahuje dvanáct skladeb a je harmonickou a atmosférickou záležitostí, která je v případě tohoto člena Milion+ osobnější než kdykoli před tím.

Pochvalu zaslouží i Konex, který se podílel na části hudebních produkcí a opět samotný Hasan, neboť sám k tvorbě hudeb přispěl. I beaty dávají celému alba úplně jiný nádech než u ostatních projektů M+, a tak oceňujeme i skutečnost, že se dokázal Hasan od zbytku kolegů bez problémů odlišit. Samozřejmě, pochvalu si zaslouží i D. Kop, který dokázal vdechnout do alba temný a zároveň kvalitní zvuk.

A když jsme ho v minulých článcích nazvali českým Frankem Oceanem, tak můžeme s čistým svědomím konstatovat, že si tento kompliment opravdu zaslouží.

Nyní se fanoušci dočkali dalšího vizuálu od Viet Vana, konkrétně ke tracku Letim Nahoru. V dohledné době ještě očekáváme i další klipy, zatím se však necháme překvapit. 

Doporučeno
Paranoia se někdy vyplatí. Yzomandias odměnil fanoušky EPčkem, na kterém se konečně hudebně posunul Paranoia se někdy vyplatí. Yzomandias odměnil fanoušky EPčkem, na kterém se konečně hudebně posunul 15. dubna 2024 14:00

Zároveň tě ještě zveme 10. května do pražského SaSaZu, kde se bude konat křest alba KML, na který se bude ještě velmi dlouho vzpomínat. Vystoupí všichni členové labelu včetně Hasana a dá se tedy říci, že nás všechny čeká opravdu náročná noc. Několik posledních lístků si stále můžeš zakoupit v předprodeji na oficiální stránce Milion+.

Domů
Sdílet
Diskuse