Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. května 2019 1:22
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Vrátí se někdy Chris Evans a Robert Downey Jr. do MCU v dalších filmech?

Vrátí se někdy Chris Evans a Robert Downey Jr. do MCU v dalších filmech?
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Režiséři mají v případě obou herců poměrně jasno.

Pokud patříš mezi fanoušky marvelovek, určitě tě zajímá, jestli ještě někdy uvidíme skvělého Roberta Downeyho Jr. v roli Tonyho Starka alias Iron Mana. Jeden z úplně prvních členů Avengers nám totiž v Endgame musel dát sbohem a nadšenci z celého světa pevně doufají, že by se mohl časem zase dostat na scénu.

Joe Russo, jeden z dvojice režisérů, však tuto možnost zcela jasně znegoval. Během nedávné diskuse s Brandonem Davisem z portálu ComicBook Russo diskutoval o možnosti návratu Iron Mana a jeho odpověď na potenciální návrat nezní příliš slibně. „Tony je mrtvý. Pro Roberta to je závěrečná. Skončil,“ vyjádřili se zřetelně Joe Russo.

Aké sú šance Roberta Downeyho Jr. a Chrisa Evansa na návrat do sveta Marvelu?
Aké sú šance Roberta Downeyho Jr. a Chrisa Evansa na návrat do sveta Marvelu? Zdroj: Marvel Studios

Univerzum Marvelu samozřejmě obsahuje nespočet skvělých hrdinů, kteří nám dokonce svou tvář na filmovém plátně ještě vůbec neukázali. Smíření se s odchodem Roberta Downeyho Jr. by proto nemělo být tak náročné. A jak se říká, v nejlepším je třeba skončit.

Podobně vysoce nepravděpodobné pokračování se dále týká i Chrise Evanse, který dlouhá léta ztvárňoval Captaina Americu. Na otázku o možném návratu Evanse reagoval Joe Russo následovně: „Ne, to si nemyslím. Chris je velmi emotivní osobou. Pokud ho sledujete na Twitteru, možná vidíte, jak je to evidentní – do všeho, co řekne, dává emoce – ale mám pocit, že tyto dveře už zavřel a emocionálně se posunul směrem dál.“

Závěrem však Joe k jeho emocionálnímu posunu dodal slovní spojení „for now“ (prozatím), čímž naznačil, že do budoucna nic nevylučuje. Velkou důležitost bychom ale této poznámce nedávali. O zvláštním přínosu Roberta Downeyho Jr. a příhodách z natáčení se více dočteš v rozhovoru s Pavlom Kacerlem, který dlouhá léta pracoval pro Marvel.

Domů
Sdílet
Diskuse