Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. května 2019 23:27
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Hokejoví fanoušci chtěli na stadiony propašovat boxer, nůžky nebo příbory

SPORT SLOVENSKO
Uložit Uložené

Ministryně vnitra zveřejnila bizarní předměty zajištěné od fanoušků.

Hokejové mistrovství na Slovensku je v plném proudu a fanoušci si zápasy užívají plnými doušky. Nicméně, jak se ukázalo v zápase Slovenska proti Kanadě, část fanoušků si na stadion propašovala i předměty, které by tam neměly co dělat.

Organizátoři slíbili, že budou vyšetřovat, jak se lidem podařilo projít s lahvemi přes bezpečnostní pracovníky, a tak slovenská ministryně vnitra upozornila na svém Facebooku, že lahve nejsou jedinou starostí organizačního týmu.

Jak vidíš na fotce, v kapsách, kabelkách či batozích našli bezpečnostní pracovníci boxer, příbory či dokonce nůžky, nejen běžné kancelářské, ale i manikúrní.

Kdo ví, co chtěli fanoušci způsobit na stadionech s boxerem, každopádně s ním dovnitř nepronikli, protože – jak píše ministryně – u sebe nemůžeš mít žádné střelné ani chladné zbraně, pyrotechniku či lasery.

Domů
Sdílet
Diskuse