Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. června 2019 17:10
Čas čtení 1:16
Dušan Šutarík

Režisér Planety opic natočí s Robertem Pattinsonem jako Batmanem rovnou celou trilogii

Režisér Planety opic natočí s Robertem Pattinsonem jako Batmanem rovnou celou trilogii
Zdroj: A24
FILMY A SERIÁLY ROBERT PATTINSON
Uložit Uložené

Režisér Matt Reeves konečně našel představitele kultovního hrdiny. My jsme spokojeni.

Tak to máme už i oficiálně potvrzeno. Nového Batmana ve filmu Matta Reevese ztvární Robert Pattinson. A aby toho nebylo málo, čeká nás rovnou celá nová batmanovské trilogie (všechny filmy zrežíruje Reeves). Pattinson se sice zatím upsal jen jednomu filmu, ale s největší pravděpodobností ho uvidíme ve všech třech.

Reevesův snímek nebude mít nic společného s Batmanem, jak ho představil Ben Affleck v BvS či Justice League, a zatím se neví, jakým způsobem bude zapadat do DC univerza (pokud vůbec bude). První klapka by měla padnout začátkem roku 2020. Matt Reeves pracuje na novém Batmanovi již od roku 2017 a plánuje nám představit mladšího Bruce Wayna.

Batman
Batman Zdroj: Entertainment One

Affleck o roli ztratil zájem poté, co neuspěly filmy BvS a Justice League. Jeho ztvárnění kultovního komiksového hrdiny rozhodně nebylo špatné (problém byl spíše v mizerných scénářích), avšak náhrada v podobě Pattinsona nám přijde více než vhodná.

Na internetu už samozřejmě můžete najít příspěvky plné nářku, které hovoří o nejhorším castingovém tahu století. Je přitom komické, že tito ufňukaní hardcore fanoušci znají Pattinsona maximálně tak z mizerné Twilight ságy. Od té doby však tento herec ušel kus cesty a má za sebou famózní výkony ve filmech jako Cosmopolis, Ztracené město Z, Good Time či High Life.

Batman
Batman Zdroj: A24

Jen před pár dny se mu na filmovém festivalu v Cannes dostalo obrovské chvály za jeho hororovou novinku The Lighthouse, kterou režíroval Robert Eggers (Čarodějnice). A diváci jakoby už zapomněli, že podobné poznámky se vedly již při obsazení Heatha Ledgera jako Jokera. A víme, jak to ostatně dopadlo.

Doporučeno
Filmy nadupaný rok 2024: Podívej se, na které filmy se můžeš těšit. Přijde Zendaya, Pattinson i Chalamet Filmy nadupaný rok 2024: Podívej se, na které filmy se můžeš těšit. Přijde Zendaya, Pattinson i Chalamet 27. prosince 2023 7:00

Reeves se už navíc také ukázal jako mimořádně schopný a chytrý tvůrce a má naši plnou důvěru. O příběhu toho sice zatím mnoho nevíme, ale podle posledních zpráv by se ve filmu měla objevit i Catwoman.

Žánrově by mělo jít spíše o pochmurnou noirovou detektivku, která se bude spoléhat hlavně na Batmanovu inteligenci a dedukci. To nám už na první poslech zní více než sympaticky. Premiéra je stanovena na 25. června 2021.

Batman
Batman Zdroj: DC Comics
Domů
Sdílet
Diskuse