Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. června 2019 11:43
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Scenárista Avengers: Endgame vysvětluje, proč by Ant-Man v Thanosově zadku nevydržel a zemřel by

Scenárista Avengers: Endgame vysvětluje, proč by Ant-Man v Thanosově zadku nevydržel a zemřel by
Zdroj: Marvel Cinematic Universe
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Teorie o možném zničení Thanose je vyvrácena.

Ihned po Infinity War začaly internetem kolovat různé teorie o tom, jak účinně zneškodnit Thanose. Jednou z nich bylo odseknutí jeho hlavy (slova adresovaná Thorovi na konci IW), ale našly se také odvážnější návrhy. Pokud si do Googlu zadáš „Ant-Man Thanos Butt Theory“, uvidíš, že ti najde více než 2 miliony možných výsledků.

Dilema, zda by dokázal Ant-Man zabít Thanos zvětšením se uvnitř jeho těla, byla tedy skutečně na místě. Chris Hewitt z Empire se proto během jednoho podcastu ptal scénáristů Christophera Markuse a Stephena McFeelyho právě na tuto poměrně bizarní teorii.

Doporučeno
Pavel Kacerle pracuje pro Marvel. V domě Roberta Downeyho Jr. cvičil kung-fu a na Asgardu pracoval 15 hodin denně (Rozhovor) Pavel Kacerle pracuje pro Marvel. V domě Roberta Downeyho Jr. cvičil kung-fu a na Asgardu pracoval 15 hodin denně (Rozhovor) 6. května 2019 14:49

„Viděli jsme, že Thanos dokázal snést Hůlkův úder. Jeho celé tělo je tedy alespoň v takové míře odolné. Pokud by se Ant-Man zvětšil, byl by prostě rozdrcen nezdolný stěnami Thanosova mocného konečníku,“ objasnil nemožné aplikování populární teorie scénárista Christopher Markus.

Podobnou smrt si popravdě neumíme a ani nechceme představit, takže můžeme být v konečném důsledku rádi, že k tomuto bláznivému pokusu o zavraždění Thanose vůbec nedošlo. CGI zábavy bylo v Avengers: Endgame i bez toho opravdu dostatek, o čemž také svědčí níže přiložené záběry z článku. Další informace z posledních Avengers najdeš v následujícím vlákně.

Domů
Sdílet
Diskuse