Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. června 2019 15:16
Čas čtení 0:00
Richard Balog

Letní sídlo u jezera ve Švýcarsku je ztělesněním těch nejtajnějších snů o dokonalém bydlení

Letní sídlo u jezera ve Švýcarsku je ztělesněním těch nejtajnějších snů o dokonalém bydlení
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://svoboda-williams.sk/predaj/rodinne-domy/detail/27947-lago-di-lugano" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">svoboda-williams.sk</a>
KULTURA
Uložit Uložené

Vila se třemi ložnicemi nabízí svým umístěním ve svahu výhledy na hory a hladinu jezera.

Vlastnit nemovitost na území Švýcarska je snem i mnoha tamních lidí a od dnešního dne bude také tím tvým, a to z velmi jednoduchého důvodu.

Na stránkách realitní kanceláře S&W jsme totiž objevili majestátní sídlo situované na břehu jezera Lago Di Lugano, do kterého se velmi snadno dokážeš zamilovat. Čtyřpokojový rodinný dům se rozprostírá na 3 podlažích a kromě propojené kuchyňské části s obývacím pokojem či ložnice v něm najdeš například i vinný sklep, bazén nebo 9 parkovacích míst.

Samotné město Lugano je vzdáleno jen něco přes 7 kilometrů, čili v případě touhy po socializaci máš kam jít, ovšem za nás můžeme říci, že z obdobného sídla by se nám odcházelo s velkými obtížemi. Jedinou překážkou může být cena, kterou raději nechceme ani tipovat.

 
Víc podobných nemovitostí najdeš na stránce realitní kanceláře Svoboda & Williams.

Adresa: Agno, Lago Di Lugano (Švýcarsko)  

Pozemek: 2 554 metrů čtverečních 

Užitková plocha: 400 metrů čtverečních 

Cena: Na vyžádání (kontakt

Zpět
Sdílet
Diskuse