Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. června 2019 23:07
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Bořič mýtů Adam Savage postavil funkční létající oblek Iron Mana

Bořič mýtů Adam Savage postavil funkční létající oblek Iron Mana
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Adam Savage spouští svou novou relaci na Science Channel.

Největší šílenství z filmu Avengers: Endgame máme za sebou. Všichni už dnes vědí, že Robert Downey Jr. jako milovaný Iron Man skončil, ale jeho odkaz žije i nadále. Pokud ne na filmových plátnech, minimálně v hlavě známého ničitele mýtů Adama Savage, který spojil síly s portálem CNET.

I když Adam program Mythbusters již několik let nenatáčí, momentálně se připravuje na uvedení své nové relace Savage Builds v televizi Science Channel.

Spojil proto síly s lidmi, kteří mají v malíčku nejmodernější technologie v oblasti 3D tisku, a zkombinoval toto snažení s experty ze společnosti Gravity vyrábějící jetpacky. Díky 3D tisku se Savageovi podařilo zkonstruovat co nejlehčí oblek Iron Mana a Gravity v čele s Richardem Browningem zase dodalo trysky schopné člověka v obleku zvednout do vzduchu.

Výroba obleku legendárního superhrdiny Iron Mana samozřejmě patří mezi propagační kampaň nové relace Savage Builds, ale když takto bude známý moderátor pokračovat i nadále, o divácký zájem se nebude muset bát.

Domů
Sdílet
Diskuse