Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. června 2019 9:58
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ed Sheeran poukazuje na jinou perspektivu lidské krásy. Chystá spolupráci s Eminemem, 50 Centem, Cardi B a Travisem Scottem

HUDBA ED SHEERAN MARILYN MANSON
Uložit Uložené

Sleduj nový videoklip Eda Sheerana, ve kterém se snaží poukázat na to, že lepší než umět se bavit je najít někoho, s kým můžeš trávit chvíle za jakýchkoliv okolností.

Ed Sheeran chystá 12. července vydání již šestého ze série projektů, kde si na každou skladbu zve jiného světově populárního hudebníka, přičemž se snaží i o žánrovou rozmanitost. Na No. 6 Collaborations budeme proto slyšet například Eminema a 50 Centa, Travise Scotta, Cardi B, Stormzyho, ale i H.E.R., Ellu Mai a Skrillexe.

Už jsme měli možnost sledovat, jak dopadla spolupráce s Justinem Bieberem, která dostala i zajímavý klip, a nyní Ed Sheeran pokračuje ve vydávání ukázek, neboť se mezi fanoušky dostává track s Khalidem. Ten sice nese název Beautiful People jako legendární píseň od Marilyna Mansona, ve skutečnosti s ní však nemá mnoho společného.

Doporučeno
Justin Bieber a Ed Sheeran si užívají party u bazénu. Sleduj bizarní videoklip ke skladbě I Don't Care Justin Bieber a Ed Sheeran si užívají party u bazénu. Sleduj bizarní videoklip ke skladbě I Don't Care 17. května 2019 21:14

I v tomto případě si dal zpěvák na vizuálním zpracování záležet a do světa posílá vzkaz, který říká, že v konečném důsledku je důležité mít u sebe člověka schopného bavit se s tebou kdekoliv a za jakýchkoliv okolností.

Domů
Sdílet
Diskuse