Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. července 2019 18:27
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Snoop Dogg děkuje v novém klipu za všechny úspěchy jen sobě. Připravuje album a film

HUDBA SNOOP DOGG
Uložit Uložené

Legendární raper chystá pro své fanoušky nové album a film. Obou projektů se dočkáme během aktuálního léta.

47letý Snoop Dogg s aktivní kariérou ještě nehodlá skončit. Aktuálně jsme se dočkali nové skladby I Wanna Thank Me, jejíž název je snad dostatečně příznačný. Legendární americký raper si uvědomuje, že si svou pozici vybojoval sám a poukazuje také na to, že všechno to odříkání a tvrdá práce stály za to.

Dočkali jsme se i doprovodného videoklipu, ve kterém nechybí rozhazování peněz, drahé auto ani soukromé letadlo. Tedy vše, co by v dnešní době měl mít správný rapový vizuál bez ohledu na zemi původu.

Aby toho nebylo málo, Snoop Dogg na konci videa prozrazuje, že v následujících týdnech nebo minimálně do konce léta se dočkáme dalšího jeho sólového alba a filmu. Z Instagramu se ještě dozvídáme, že aktuálně pracuje na tvorbě dalšího klipu. Vzhledem k tomu, že není fanouškem popisů k fotkám a videím, více informací nemáme.

Doporučeno
50 Cent dlužil Snoop Doggovi peníze, namísto hotovosti požadoval luxusní Lamborghini s Versace designem 50 Cent dlužil Snoop Doggovi peníze, namísto hotovosti požadoval luxusní Lamborghini s Versace designem 30. června 2019 12:27
Domů
Sdílet
Diskuse