Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. července 2019 11:22
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Ruští Simpsonovi: Otec alkoholik bije svou vulgární ženu a policie šikanuje obyvatele

Ruští Simpsonovi: Otec alkoholik bije svou vulgární ženu a policie šikanuje obyvatele
Zdroj: youtube.com/ Lazy Square screenshot
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Takto nějak by mohla vypadat ruská verze Simpsonových.

Simpsonovi nás mnohdy pobavili tím, jak trefným způsobem poukázali na stereotypy (nejen) americké společnosti. Umělec Lenivko Kvadratjić se tedy rozhodl natočit animovanou verzi ruských Simpsonových, která by zobrazila tu nejhorší představu životních podmínek na východě Evropy.

Doporučeno
Simpsonovi jsou nudní, zastaralí a měli by skončit. Jsou Homer s Marge vyčpělí alkoholici a jak bude vypadat konec seriálu? Simpsonovi jsou nudní, zastaralí a měli by skončit. Jsou Homer s Marge vyčpělí alkoholici a jak bude vypadat konec seriálu? 24. ledna 2019 14:17

Životní prostředí zničily místní továrny, kouřící školáci okrádají mladší studenty, otec rodiny se řídí heslem „kdo nekrade, okrádá svou rodinu“, no a na konci dne se po práci stihne do krve poprat se svou manželkou, zatímco jejich syn vedle v pokoji bere drogy a dceru šikanuje policie.

Tuto pravou ruskou idylku od Lažy Škvar Filma 2019 na YouTube během dvou dní zhlédlo už více než milion uživatelů. „Taková je pravda. Malá průmyslová města v Rusku. Skvělé kreslené zobrazení,“ vyjádřil se pod videem jeden z fanoušků tohoto krátkého filmu. A jak se líbil tobě?

Domů
Sdílet
Diskuse