Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. července 2019 15:18
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

David Fincher odhalil datum premiéry druhé série Mindhuntera. Dorazí už příští měsíc!

David Fincher odhalil datum premiéry druhé série Mindhuntera. Dorazí už příští měsíc!
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Před začátkem víkendu tu máme opravdu skvělou zprávu.

Režisérská legenda David Fincher v podcastu pro The Treatment potvrdila datum premiéry 2. série vynikajícího kriminálního seriálu Mindhunter. Toho bychom se měli dočkat za necelý měsíc, a tedy konkrétně 16. srpna 2019.

Určitě nebudeme přehánět, pokud Mindhunter označíme za jeden z nejlepších seriálů, jaké se podařilo streamovacímu gigantu jménem Netflix vyprodukovat. Příběh se soustředí na dvojici agentů FBI Holdena Forda (Jonathan Groff) a Billa Tenche (Holt McCallany), kteří se vydávají po stopách odsouzených sériových vrahů, aby dokázali chytit ty, na které byla spravedlnost dosud krátká.

Pokud je kriminální žánr tvou srdcovkou, tak ani na vteřinu neváhej a rychle se pusť do první série, než k nám dorazí nové části, které Netflix, jako vždy, vypustí najednou. Mindhunter vychází ze života skutečných agentů, díky kterým se do povědomí kriminalistiky a široké veřejnosti dostal pojem sériový vrah.

Osoby v seriálu vystupujících vrahů jsou přímou inspirací nechvalně známých zločinců, jako nekrofil Jerry Brudos, mistr mučení Dennis Rader přezdívaný B.T.K. (Bind, Tortute, Kill) či mimořádně výrazný sadista Ed Kemper.

Doporučeno
Nekrofil s fetišem na ženskou obuv vraždil oběti v garáži, zatímco jeho manželka a děti večeřely Nekrofil s fetišem na ženskou obuv vraždil oběti v garáži, zatímco jeho manželka a děti večeřely 8. července 2019 20:37
Domů
Sdílet
Diskuse