Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. července 2019 12:07
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Okradla jsem ty, kteří se zdrogovali sami, dělá to hodně lidí. Cardi B se brání obviněním z násilného jednání

HUDBA
Uložit Uložené

Nejpopulárnější raperka na světě uvádí na pravou míru svá starší slova, když se nechtěně přiznala k trestnému činu.

Cardi B se nikdy svou minulostí netajila naopak do značné míry na ní postavila i svoji rapovou kariéru. Bývalá striptérka dnes předvádí na živých koncertech skoro neuvěřitelné kreace, s její předchozí prací se však pojí i temnější vzpomínky.

Již před několika měsíci se fanouškům svěřila, že v minulosti si vydělávala i jinak, než tancováním. V živém vysílání na Instagramu se nechala slyšet, že občas své zákazníky vzala na nejbližší hotel, kde je zdrogovala a okradla.

Doporučeno
Cardi B přiznala, že se kdysi živila okrádáním mužů, které zfetovala Cardi B přiznala, že se kdysi živila okrádáním mužů, které zfetovala 26. března 2019 15:18

Velmi rychle se na ni svalila obrovská vlna kritiky fanoušků i hejterů, kteří konstatovali, že v opačném případě by už muž možná seděl ve vězení. Cardi si tedy uvědomila, že prozradit podrobnosti z její minulosti nebyl nejlepší nápad a nyní přichází s jemnější verzí.

Tvrdí, že ve skutečnosti nikdy v životě nikomu nedala drogy do drinku a muži jednoduše přicházeli do klubu, aby se opili a zdrogovali. Když už nedokázali kontrolovat své smysly, občas jim zkontrolovala kapsy a vzala si pár desítek dolarů. „Yeah, I went through n***as' pockets. A lot of you bitches be going through n***as' pockets for $ 40 to catch a cab' cause a n***a do not want to give you that.“

Vylučuje také obvinění z násilného jednání a jako argument používá skutečnost, že byla v té době v New Yorku populární striptérkou. Pokud by se někdo dozvěděl, že něco takového dělá, nedopadla by dobře.

Domů
Sdílet
Diskuse