Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. března 2019 15:18
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Cardi B přiznala, že se kdysi živila okrádáním mužů, které zfetovala

HUDBA
Uložit Uložené

Populární americká raperka na Instagramu odhalila temnou část své minulosti.

Cardi B je v současnosti – i s přihlédnutím k okolnostem kolem tragického turné Nicki Minaj – minimálně pro obyvatele Evropy nejoblíbenější americkou raperkou. Je však miláčkem prakticky celého světa, dokonce si už odnesla i cenu Grammy a nebýt Ariany Grande, pravděpodobně si podmaní celý hudební průmysl.

Mnozí však velmi dobře vědí, že zdaleka nepochází z dobrých poměrů a svou současnou pozici si musela vybojovat sama. Ještě před pár lety pracovala nejprve jako prodavačka v potravinách a své první tisíce vydělala jako striptérka v nočním klubu.

Nyní konstatovala, že přišel ideální čas prozradit i opravdu temné záležitosti z její cesty na vrchol, na které není v žádném případě hrdá, ale už je s odstupem pár let považuje za promlčené.

Cardi B priznala, že v minulosti sa živila okrádaním mužov, ktorých nadrogovala
Cardi B priznala, že v minulosti sa živila okrádaním mužov, ktorých nadrogovala Zdroj: instagram.com/iamcardib

Tajemství, resp. spíše asi trestný čin odhalila podle očekávání na svém Instagramu, během živého přenosu. Začala tím, že se vždy považovala za „street bitch“. Nikdy nechtěla být nuceně paničkou a na své kořeny v žádném případě nezapomíná, právě naopak.

Po pár minutách mírného opouštění se Cardi B přiznává, že jednou z jejích praktik na vydělávání peněz bylo flirtování a svádění mužů, které zavolala na nejbližší hotel, nadrogovala a okradla.

Podle očekávání se množství fanoušků začalo bouřit a konstatovat, že kdyby něco podobného takto veřejně prozradí muž, určitě by musel hodně vysvětlovat i policii. Pokud by se cokoli dokázalo, pravděpodobně by mohla mít problémy se zákonem, podle všeho jí však nic nehrozí a ty alespoň víš, že si máš dávat v nočním klubu větší pozor

Domů
Sdílet
Diskuse