Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. července 2019 11:23
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Escobarův bratr chce začít prodávat marihuanu s Elonem Muskem

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Lékařská marihuana má prý Teslu vytáhnout z problematické finanční situace.

O bratru Pabla Escobara je v poslední době stále více slyšet. Jen před několika dny Elona Muska obvinil, že mu ukradl nápad s plamenometem, a když mu bylo prokázáno, že nemá pravdu, rozhodl se to Muskovi vynahradit, píše Unilad.

Doporučeno
Elon Musk ukradl podle bratra Pabla Escobara jeho nápad na plamenomet. Žádá od něj 100 milionů dolarů Elon Musk ukradl podle bratra Pabla Escobara jeho nápad na plamenomet. Žádá od něj 100 milionů dolarů 19. července 2019 13:49

Poslal mu proto dopis s propracovaným plánem, jak dostat firmu Tesla opět do zelených čísel. V něm Elona Muska prosí, aby se za něj přimluvil u amerického prezidenta Donalda Trumpa a vyřídil mu včasné propuštění z vězení, za což se mu odvděčí vstupenkou do marihuanového drogového impéria.

Roberto chce totiž s Muskem založit společnost Elon Escobar Drugs Inc. a vyvážet marihuanu do celého světa. Šlo by přitom o drogu pro lékařské účely a v tomto byznysu jsou podle Roberta miliony. Pokud by se tedy Elon Musk dal na drogové chodníčky, nepříjemnou finanční situaci některých jeho společností by mohl zažehnat.

Escobarov brat chce začať predávať marihuanu s Elonom Muskom
Escobarov brat chce začať predávať marihuanu s Elonom Muskom
Domů
Sdílet
Diskuse