Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. července 2019 14:20
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Rytmusovi a Jasmině Alagič se narodil syn

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Šťastným rodičům přejeme hodně sil a energie, zdraví a vzájemného pochopení.

Rytmus a Jasmina se dnes oficiálně stávají rodiči. Když 24. prosince 2018 oznámili, že čekají potomka, i veřejnost pochopila, že svůj vztah myslí opravdu vážně a do dnešního dne se každá jejich společná fotografie těšila řadě pozitivních komentářů.

Lidé pochopili, že láska dvou lidí je silnější než nepřejícnost, a dnes můžeme slavné dvojici jen upřímně pogratulovat. Manželem a dnes už i šťastným rodičům přejeme mnoho sil a energie, zdraví a vzájemného pochopení.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking,

Rytmus pro svého syna ještě před narozením nahrál podle svých slov nejsilnější skladbu v životě, která se i po více než třech týdnech stále drží v trendech. Milion zhlédnutí zaznamenala už po pár dnech a jde tak o rekordní záležitost, která za několik let bude pro adresáta znamenat mnoho. Ještě jednou, šťastným rodičům, gratulujeme.

Doporučeno
Rytmus vydává nejosobnější skladbu svého života. Věnoval ji synovi Rytmus vydává nejosobnější skladbu svého života. Věnoval ji synovi 6. července 2019 22:59
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jasmina Alagič Vrbovská (@jasmina_alagic),

Domů
Sdílet
Diskuse