Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. července 2019 16:31
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Zadrželi jim kámoše, tak se 50 teenagerů pokusilo vloupat do policejní stanice. Při snaze o osvobození musely být přivolány posily

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Bavorská policie měla velmi rušnou noc.

Party na oslavu konce školy bývají často pořádné zážitky, ale v bavorském městečku Starnberg ta nedávná skončila zadržením padesáti studentů. Vše se událo během noci ze čtvrtka na pátek, píše BBC.

Událost začala přivoláním policie na hlučnou party, kde zadrželi chlapce, kterého popsali jako hlučného a agresivního. Mimo jiné také přišel k ochrance a zeptal se jí, jestli mu náhodou neprodají drogy. Když policisté teenagera odvedli do cely předběžného zadržení, řekl svým kamarádům, aby našli cestu, jak ho dostanou ven.

O několik chvil později se před policejní stanicí zjevilo 50 teenagerů, kteří na budovu házeli láhve a pokusili se vloupat přes přední dveře, aby kamaráda osvobodili. Jeden z kluků se také pokusil kopnout policistu do břicha. Mimo jiné rozbili okno a strhli nápis Policie z budovy.

Než se policistům podařilo zavolat posily, ve skupince již bylo 100 lidí, ale nakonec všechny rozpustili. Tři teenageři jsou nyní obviněni z pokusu o osvobození vězně a z poškozování majetku.

Zpět
Sdílet
Diskuse