Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. července 2019 18:44
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Ruskou influencerku našli rodiče mrtvou v cestovním kufru v jejím pronajatém bytě

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Mladá influencerka studovala lékařskou fakultu.

Populární ruskou influencerku Jekatěrinu Karaglanovu našli její rodiče mrtvou v pronajatém moskevském bytě. Rodiče se svou dceru snažili zkontaktovat několik dní, avšak teprve 24letá žena jim neodpověděla. Ze strachu se spojili s majitelem bytu, který ho přišel otevřít, informovalo BBC.

V chodbě bytu nakonec našli tělo své dcery v kufru s podříznutým hrdlem. I když byla na místo okamžitě přivolána záchranka, mladé ženě už lékaři nemohli pomoci.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Kati K. ‍♀ (@katti_loves_life),

Jekatěrina Karaglanova nasbírala více než 85 tisíc followerů na Instagramu. Momentálně se připravovala na výlet do Holandska, kam se zřejmě měla vydat se svým přítelem. Nový vztah začal teprve nedávno. Policie vyšetřuje případ jako vraždu, i když na těle ženy nenašla žádné známky toho, že se bránila. Nalezeno bylo jen několik řezných ran nožem.

Záběry z bezpečnostních kamer údajně zachytily jednoho z bývalých přítelů influencerky, který ji měl navštívit zhruba v období, kdy přestala komunikovat s rodiči, avšak policie neřekla, zda bývalého přítele označila jako podezřelého. Případ i nadále vyšetřuje.

Domů
Sdílet
Diskuse