Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. července 2019 10:44
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Opilý muž přelezl ohradu v ZOO a zajel si na žirafě. Zvíře se po chvíli naštvalo a shodilo ho na zem

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Žirafa dala opilci jasně najevo, že na jejích zádech nemá co dělat.

Kazachstanská policie momentálně řeší skutečně bizarní případ ze zoologické zahrady ve městě Šymkent, v níž se opilý návštěvník rozhodl přelézt vysoký plot ohrady se žirafami. Poté, co se vyšplhal úplně nahoru, hladil zvíře po krku, přelezl oplocení a nasedl na jeho záda. O případu informuje portál Metro.

Žirafa mužovu přítomnost nejdříve tolerovala, po chvíli to však už nevydržela, zatřásla zády a shodila jej na zem. Nebojácný mladík to však zkoušel opět. Situace se opakovala, avšak tentokrát ho žirafa shodila mnohem razantněji a opilec narazil do zdi. Vyděšený a pomlácený se snažil za každou cenu uprchnout, ale nedařilo se mu přelézt zpět.

Po necelé minutě se šťastně vrátil k ostatním návštěvníkům, kteří si ho po celou dobu natáčeli na telefony. Policie potvrdila, že v současnosti pátrá po zatím neznámém pachateli. ZOO v Šymkentu je údajně jednou z nejpopulárnějších a nejnavštěvovanějších turistických atrakcí země. Chovají v ní kolem 1 500 zvířat.

Domů
Sdílet
Diskuse