Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. července 2019 20:40
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Mafiáni z Ndranghety, zkorumpovaný policista a politici skončili po velké policejní akci v poutech

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Proslulá italská Ndrangheta inkasovala úder.

Odkrýt organizovaný zločin bývá mnohdy skutečně obtížné. Mafie totiž nejednou ovládá členy státních orgánů. Podle News.com se však v Itálii ruce zákona podařilo v akci proti Ndranghetě zatknout 17 lidí, a to včetně místních politiků, právníků či údajně zkorumpovaného policisty.

Doporučeno
V hotelu znásilňoval ženy a smál se člověku, který ho chtěl zastřelit. Mafián Tuti Daniš byl postrachem Bratislavy V hotelu znásilňoval ženy a smál se člověku, který ho chtěl zastřelit. Mafián Tuti Daniš byl postrachem Bratislavy 8. června 2019 12:07

Konkrétně v tomto případě se měla policie zabývat syndikátem s názvem Libri. Ten měl operovat v Kalábrii. V dopadení policii pomáhali někteří informátoři. 12 lidí bylo umístěno do vazby, zbývajících 5 skončilo v domácím vězení. Zmíněný policista se měl údajně pokusit předat přísně tajné informace jednomu z regionálních politiků.

Doporučeno
15 členů Ndranghety bylo zadrženo během největšího protimafiánského zátahu v Ontariu 15 členů Ndranghety bylo zadrženo během největšího protimafiánského zátahu v Ontariu 19. července 2019 9:05

Jedním ze zadržených měl být podle tiskové agentury ANSA člen strany Fratelli d'Italia jménem Alessandro Nicolo a druhý politik Sebastiano Romeo patří k Demokratické straně (PD). První z jmenovaných se nachází ve vězení, zatímco Romea drží v domácí vazbě.

Domů
Sdílet
Diskuse