Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. srpna 2019 21:10
Čas čtení 0:00
Jakub Paulík

Kylie Jenner oslaví 22. narozeniny na jachtě o velikosti fotbalového hřiště s hodnotou 250 milionů dolarů

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Prostoru na jachtě bude skutečně dost.

Není oslava jako oslava a Kylie Jenner si na party v rámci svých narozenin zjevně potrpí. Jak informuje TMZ, sladkých 22 plánuje mladá Kylie oslavit na obrovské jachtě s názvem Tranquility (původní název Equanimity), která je dlouhá téměř 92 metrů.

Jachta za 250 milionů je přizpůsobena pro 22 hostů, o které se postará 29členný personál. Kdo všechno se této skvělé party zúčastní, zatím nevíme.

Doporučeno
20 zajímavostí o Kylie Jenner, o kterých jsi (možná) nevěděl 20 zajímavostí o Kylie Jenner, o kterých jsi (možná) nevěděl 23. března 2019 13:16

Hosté si budou moci na palubě jachty užít saunu, salon krásy, kino, jacuzzi, tělocvičnu a samozřejmě i bazén s podvodním osvětlením. Pronájem jachty stojí 1,2 milionu dolarů na jeden týden. Podle zdrojů portálu by se měla oslava uskutečnit někde ve Středozemním moři.

V březnu tohoto roku se Kylie stala nejmladší miliardářkou na světě, čímž z trůnu sesadila zakladatele Facebooku Marka Zuckerberga. Ten se k miliardovému majetku dopracoval jako 23letý.

Jenner vlastní kosmetickou značku Kylie Cosmetics v hodnotě zhruba 900 milionů dolarů a kromě toho se prezentuje jako úspěšná influencerka. Její Instagram aktuálně sleduje 142 milionů uživatel.

Domů
Sdílet
Diskuse