Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. srpna 2019 9:06
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Po jakých mužích touží milionářky? Chtějí krásu a zábavu, bohatství je prý zcela irelevantní

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Expertky ze seznamovacích služeb se shodují na tom, že peníze jsou téměř úplně irelevantní.

Každý z nás hledá ve svém životním partnerovi něco jiného, ale u mimořádně bohatých lidí mohou být tyto pohledávky jiné než u zbytku populace. Portál Business Insider se proto podíval na to, jaké partnery preferují milionáři. I když u mužů jde především o krásu a rozum, ženy mají výrazně odlišné priority.

Milionáři i milionářky touží po dobrém vzhledu a inteligenci, ale bohaté ženy chtějí často víc než jen to.

Amy Andersen má mimořádně zajímavou práci a pro bohaté lidi hledá vhodné partnery, čili je na slovo vzata odbornice. Business Insideru vysvětlila, že kromě krásy a inteligence ženy touží také po muži, který je finančně stabilní, v dobré fyzické kondici a má zdravé uvažování.

Po akých mužoch túžia milionárky? Chcú krásu a zábavu, peniaze sú vraj úplne irelevantné
Po akých mužoch túžia milionárky? Chcú krásu a zábavu, peniaze sú vraj úplne irelevantné Zdroj: unsplash

U mladších milionářek záleží i na výšce muže, ale pokud splňuje všechny ostatní předpoklady, výšku ženy snadno oželí a raději skočí po někom, kdo je náznakem zdravého a věrného vztahu, který ve finále přeroste až v rodinu. Prvořadá je pro bohaté ženy prý bezpečnost – finanční, ve vztahu a také emoční. Amy dodává, že takzvaní alfa samci jsou proto tím hlavním výběrem.

Její kolegyně Mairead Molroy souhlasí a dodává, že roli hraje i smysl pro humor. Bohaté ženy se jednoduše nechtějí nudit. A i když je finanční stabilita důležitá, stačí, když má muž alespoň nějaké peníze – samotné bohatství je při výběru partnera bohatých žen zcela irelevantní.

Domů
Sdílet
Diskuse