Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. srpna 2019 18:02
Čas čtení 0:00
Vl Mi

Youtuberka na videu mlátila a plivala na svého dobrmana. Internet se rozhodl psa pomstít

ZAJÍMAVOSTI YOUTUBE
Uložit Uložené

Původní video už smazala.

Youtuberka Brooke Houts si zavařila. Na internet 5. srpna zavěsila video, ve kterém se ke svému domácímu miláčkovi nechová zrovna nejlépe. 20letá Brooke natáčela jedno ze svých videí a pes ji neustále vyrušoval. Párkrát jí ruply nervy a několikrát ho udeřila. Stále si však nedal říct a její agresivní chování pokračovalo.

Video hned stáhla a nahradila takovým, kde je již „hodná“. Internet však neodpouští, video nahrál někdo jiný a její chování k dobrmanovi se stalo virálním. Největší ironií je, že pes byl hlavním účinkujícím videa, při kterém ji vyrušoval – udělala známý žertík s potravinářskou fólií přilepenou mezi zárubněmi.

Na prostříhaném videu je vidět youtuberku, jak se k psovi chová agresivně. Dokonce se v jednom momentě zdá, že na něj i plive. Lidé jí vzkazují, že pokud není schopná starat se o domácího mazlíčka, neměla si ho pořídit. Brooke na Youtube sleduje 340 427 odběratelů.

Pod video s dobrmanem napsala komentář, ve kterém se omlouvá, pokud se někoho dotkla. Měla prý špatný den, ale nechce se vymlouvat a kritice rozumí. „Když na mě můj pes vyskočí s otevřenou tlamou, musím mu dát jasně najevo, že takové chování je nepřijatelné. Nechci, aby to vypadalo, že se vymlouvám, neměla jsem se k němu chovat tak agresivně,“ napsala v dlouhém komentáři. 

Domů
Sdílet
Diskuse