Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
11. srpna 2019 18:50
Čas čtení 0:00
Daniel Mikolášik

Miley Cyrus se po necelém roce rozvádí s Liamem Hemsworthem

HUDBA
Uložit Uložené

Kdysi šťastně zamilovaný pár si dává sbohem.

Populární a fanoušky milovaný pár se dohodl po necelém roce rozejít. Miley Cyrus a její manžel Liam Hemsworth to oznámili prohlášením zpěvaččina zástupce, které přinesl kanál CBS. Jejich manželství bylo uzavřeno v prosinci minulého roku.

V prohlášení se také uvádí, že i navzdory všemu budou stále pečovat o své domácí mazlíčky, které sdílejí i po odloučení. „Miley i Liam se neustále vyvíjejí a mění se nejen jako partneři, ale i jako lidé. Rozhodnutí zaměřovat se více na sebe a svou kariéru považují za momentálně nejlepší,“ píše se v prohlášení.

Pochybnosti o jejich vztahu začaly ještě krátce před oficiálním stanoviskem, když Miley na svůj Instragram přidala fotku bez svatebního prstenu. Zpěvačka si však již pravděpodobně stihla najít náhradu pro své zlomené srdce, paparazzi ji totiž vyfotili během užívání si společného času ve dvojici se známou modelkou Kaitlyn Carter.

Na záběrech ze společné dovolené v italském městě Como si projevují něžnosti v plavkách na jachtě. To, že Miley přitahují i ​​ženy, však není žádnou novinkou. V minulosti přiznala, že je bisexuální a má za sebou několik vztahů se stejným pohlavím.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa / (@celebritiess.worldd),

Domů
Sdílet
Diskuse