Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. srpna 2019 17:42
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Nike spouští předplatné na tenisky. Za pár desítek dolarů bude dětem posílat větší velikosti i každý měsíc

MÓDA
Uložit Uložené

Módní značka po vzoru streamovacích služeb spouští předplatné, které může rodičům ušetřit stovky dolarů.

Zdá se, že kromě filmů, hudby a deníků si budeme brzy předplácet i tenisky. Společnost Nike oznámila spuštění programu Adventure Club, v rámci nějž budou moci rodiče svým dětem zajistit nové tenisky vícekrát ročně v závislosti na tom, jak rychle jim roste noha.

Platba bude probíhat ve formě předplatného ve výši 20, 30 a 50 dolarů na základě toho, v jaké frekvenci budou chtít rodiče dostávat pro dítě novou obuv. V souvislosti s částkami bude k dispozici možnost vyměnit starý pár za nový každý měsíc, dva nebo tři.

Doporučeno
Československý reseller: Vrtalo mi hlavou, proč tenisky stojí 4 000 eur, kouzlo Supreme možná nebude trvat věčně (Rozhovor) Československý reseller: Vrtalo mi hlavou, proč tenisky stojí 4 000 eur, kouzlo Supreme možná nebude trvat věčně (Rozhovor) 6. dubna 2019 15:06

Podle portálu Business Insider jde o reakci oblíbené značky na fakt, že trh s teniskami pro děti má obrovský potenciál, který zatím nikdo nevyužil. V rámci Adventure Clubu bude dostupných více než 100 různých modelů tenisek. Co se týče samotných velikostí, nabídka by se měla týkat dětí přibližně od 2 do 10 let

Celý proces bude jednoduchý. Rodič vybere velikost a model tenisek značky Nike nebo Converse na základě tabulky a magnetického pásku. Když už budou dítěti malé, jednoduše je pošle zpět a dostane nový pár. Nike spustí Adventure Club už za pár dní ve Spojených státech, už brzy bychom se však mohli dočkat jeho zavedení i v Evropě.

Nike spúšťa predplatné na tenisky. Za pár desiatok dolárov bude deťom posielať väčšie veľkosti aj každý mesiac
Nike spúšťa predplatné na tenisky. Za pár desiatok dolárov bude deťom posielať väčšie veľkosti aj každý mesiac
Domů
Sdílet
Diskuse