Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. srpna 2019 17:09
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Kvůli Metallice v Praze je posílena linka metra C, na koncert dorazí 70 tisíc lidí

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Chystáš se na koncert legendární kapely v Praze? Pak bys měl k přepravě využít linku metra C.

V dnešních večerních hodinách zažijí pražské Letňany velkolepou událost. Řeč není o ničem jiném než o koncertu legendární skupiny Metallica, na jejíž očekávanou show má dorazit ohromných 70 tisíc diváků

Celý den jsou proto z důvodu představení uzavřeny veškeré okolní dopravní komunikace pro všechny s výjimkou MHD, integrované záchranné služby, zákazníků provozoven Kbely a držitelů vjezdových rezidenčních karet v Praze 18 a 19. 

Doporučeno
Metallica překvapila Prahu živou verzí skladby Jožin z bažin od Ivana Mládka Metallica překvapila Prahu živou verzí skladby Jožin z bažin od Ivana Mládka 3. dubna 2018 10:08

Pokud tedy náhodou stále nemáš jasno v tom, jak se na koncert kapely dopravit, Dopravní podnik hl. města Prahy ti poradí. „Doporučujeme využít linku metra C do stanice Letňany, jejíž provoz bude posílen,“ píše se ve zveřejněném tweetu. 

Provoz metra bude navíc prodloužen až do 1 hodiny v noci a jak pro Radiožurnál potvrdil mluvčí magistrátu Tadeáš Provazník, kolem stanice metra C došlo k přemístění zastávky autobusových linek. Kromě toho je zcela přerušena trolejbusová linka číslo 58.

Metallica by měla vystoupit v 19:45, předtím si diváci mohou vychutnat koncerty několika předskokanů. V Praze slavná kapela ze Spojených států naposledy vystoupila minulý rok na jaře, kdy všechny přítomné překvapila živou verzí skladby Jožin z bažin od Ivana Mládka.

Domů
Sdílet
Diskuse