Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. dubna 2018 10:08
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Metallica překvapila Prahu živou verzí skladby Jožin z bažin od Ivana Mládka

HUDBA
Uložit Uložené

Legendární americká metalová skupina opět zavítala do českého hlavního města a tentokrát si krom nadupané show připravila i speciální bonus na míru.

Už dávno legendární americká skupina Metallica se v pondělí 2. 4. po skoro čtyřech letech vrátila zpět do českého hlavního města, aby v beznadějně vyprodané O2 aréně odprezentovala své nejnovější album. V rámci WorldWired Tour k dvouletému projektu Hardwired...To Self-Destruct si kapela připravila mnoho překvapení a jedním z největších bylo i speciální pódium umístěné netradičně uprostřed haly.

Samotný koncert byl podle fanoušků neopakovatelným zážitkem a jak už bývá zvykem, odezněly nejnovější skladby i staré hity. A kdo by to byl ještě před vystoupením řekl, že do repertoáru Metallica zařadí i českou skladbu. Přibližně v polovině koncertu opustili frontman James Hetfield a bubeník Lars Ulrich pódium, aby přenechali pozornost zbylým dvěma členům.

Ti si pro české publikum připravili přednes pořádné historie pro pamětníky, protože si vybrali skladbu Jožin z bažin od muzikanta Ivana Mládka. Jejich ne zcela vydařenou češtinu za pár sekund zachránilo publikum a zúčastnění si tak měli možnost užít něco speciálního.

Domů
Sdílet
Diskuse