Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. srpna 2019 8:07
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Jsem úspěšná díky Paris Hilton, nastartovala mi kariéru, prozrazuje Kim Kardashian

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Velká část internetového publika pořád nerozumí, proč je Kim Kardashian slavná, a tak se modelka a podnikatelka rozhodla odhalit více ze svého soukromí.

Kim Kardashian v pokračování úspěšné show Keeping Up With the Kardashians veřejně prozradila, komu ve skutečnosti nejvíce vděčí za svůj současný úspěch.

Málokdo pravděpodobně dosud věděl, že před tím, než vydělávala miliony podnikáním ve více oborech, pracovala jako stylistka pro známou herečku a modelku Paris Hilton. Kim tvrdí, že právě ona jí nastartovala úspěšnou kariéru, později se však jejich cesty na dlouhou dobu rozešly – přibližně v roce 2011.

Doporučeno
Kim Kardashian má sex-appealu na rozdávání a její poslední outfity jsou toho důkazem Kim Kardashian má sex-appealu na rozdávání a její poslední outfity jsou toho důkazem 9. března 2019 10:20

„Udělala bych pro ni všechno, doslova mi dala kariéru a jsem ráda, že to mohu přiznat na plné čáře,“ dodává Kim Kardashian v souvislosti s tím, že by se měla objevit v nejnovějším videoklipu Paris Hilton. 

Dnes Kim na oficiálním instagramovém profilu sleduje 150 milionů lidí, má vlastní kosmetiku, značku spodního prádla, je úspěšnou modelkou a za příspěvek na Instagram si může říct i 3,5 milionu dolarů. Výdělky jí přináší i televizní show.

Doporučeno
Katy Perry čelí dalšímu obvinění ze sexuálního obtěžování, tentokrát se ozvala známá moderátorka Katy Perry čelí dalšímu obvinění ze sexuálního obtěžování, tentokrát se ozvala známá moderátorka 16. srpna 2019 21:16

Paris si sice na životní úroveň také nemůže stěžovat, ale o její Instagram je podstatně menší zájem, sleduje ji „pouhých“ 10 milionů lidí. V tomto případě však platí klasická rovnice, čím více sledujících, tím více falešných sledujících

Není vyloučeno, že Kim Kardashian svými slovy naráží na období kolem roku 2007, kdy se na veřejnost dostaly porno nahrávky. Stalo se to právě po vzoru Paris Hilton, jejíž intimní videa unikla pár let před tím.




 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Paris Hilton (@parishilton),

Domů
Sdílet
Diskuse