Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. srpna 2019 18:16
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Karlose Vémolu vydíral vlastní bratr, Tekashiho únos byl prý fingovaný

REFRESHER FRESHNEWS
Uložit Uložené

Sleduj nejnovější Freshnews z Česka, na které se nově můžeš těšit každou středu v 18:00.

 

Od dnešního dne budou Freshnews na českém YouTube kanálu vycházet každou středu v 18:00. V těch nejnovějších se dozvíš například o tom, co si pro publikum v Praze připravila legendární Metallica a také se dozvídáme nové informace týkající se případu amerického rapera Tekashiho. Ten se zviditelnil nejprve u nás a až potom spolupracoval s největšími jmény, celá situace s uvězněním se však pro něj může ještě značně zkomplikovat.

Stále zároveň přetrvává požár na ruské Sibiři, který může mít katastrofální následky na životní prostředí celé planety. Ve Freshnews se dozvíš i o novinkách na Instagramu, který opět podnikl kroky, aby byl pro své uživatelem bezpečnějším místem.

V Česku nejvíce pozornosti patřilo Karlosi Vémolovi, resp. jeho bratrovi. Ten totiž zápasníka z nejasných důvodů začal vydírat intimním videem, na což Karlos dokázal reagovat dostatečně svižně a přesvědčivě.

Domů
Sdílet
Diskuse