Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. srpna 2019 18:03
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Co si oblékli návštěvníci koncertu Billie Eilish v Praze a kolik to stálo? Někteří přišli v pyžamu, převládají sekáče

MÓDA
Uložit Uložené

Ještě před začátkem koncertu jsme se přímo před O2 arenou návštěvníků ptali, co si oblékli a kolik to stálo.

Billie Eilish je nejen pěveckou, ale i módní ikonou, která má výrazný vliv na to, jak se v současnosti její fanoušci oblékají. My jsme se proto ještě před začátkem jejího pražského vystoupení před 18 tisíci fanoušky vybavili kamerou a mikrofonem, abychom zjistili, co si návštěvníci oblékli na tuto pro mnohé speciální událost.

Doporučeno
Je Billie Eilish jen figurkou módních stylistů, nebo má svůj vlastní styl? Je Billie Eilish jen figurkou módních stylistů, nebo má svůj vlastní styl? 19. srpna 2019 14:27

Zároveň nám prozradili, kolik za své koncertní outfity utratili. Potkali jsme i známého youtubera Zachyho a všichni respondenti také odpověděli na otázku, proč vlastně na koncert přišli a jak 17letou zpěvačku vnímají. 

Dozvěděli jsme se, že většina preferuje nakupování v second handech, fanoušci jsou však zároveň ochotni kupovat si merch a podporovat tak umělce i mimo hudbu.

Doporučeno
Falešné vstupenky a přespávání před O2 arenou kvůli nejlepším místům. Jak Billie Eilish rozplakala tisíce českých fanousků? Falešné vstupenky a přespávání před O2 arenou kvůli nejlepším místům. Jak Billie Eilish rozplakala tisíce českých fanousků? 22. srpna 2019 13:58
Domů
Sdílet
Diskuse