Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. srpna 2019 18:10
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Žena požádala o rozvod, protože ji prý manžel zahrnoval extrémní láskou

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Prý toužila alespoň po jednom dni hádek.

Žena ve Spojených arabských emirátech požádala o rozvod, protože její manžel k ní byl příliš milý. Nešťastná manželka přišla podle Khaleeej Times na soud v emirátu Fudžajra, kde se vyznala, že její muž ji zahrnuje přílišnou láskou, což už víc nedokáže zvládat. „Nikdy na mě nezařval, nikdy mi neoponoval,“ řekla žena. Občas jí navařil večeři, jindy jí přinesl dárek a za jakýkoliv čin jí prý odpustil.

„Toužím po jednom dni hádek, ale s mým romantickým manželem to vypadá jako nemožné přání,“ pokračovala před soudem. „Potřebuji skutečnou diskusi, klidně i hádku, ne tento život plný poslušnosti,“ zakončila.

Žena požiadala o rozvod, lebo ju vraj manžel zahŕňal extrémnou láskou. Splnil jej všetky priania, ale nechcela slepú poslušnosť
Žena požiadala o rozvod, lebo ju vraj manžel zahŕňal extrémnou láskou. Splnil jej všetky priania, ale nechcela slepú poslušnosť Zdroj: Pixabay

Jako příklad uvedla, že svému muži jednoho dne vyčítala nadbytečnou váhu, a tak se rozhodl naskočit na dietu. Posiloval, cvičil a běhával natolik, že sice zhubl, ale v procesu si zlomil nohu.


Manželství přitom trvalo jen rok, během kterého se muž snažil ženě vyjít vstříc a hýčkat si ji. „Snažím se být dokonalým a milým manželem,“ řekl soudci. Ten nakonec dvojici nerozvedl a umožnil jí smířit se v následujících měsících.

Domů
Sdílet
Diskuse