Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. srpna 2019 9:13
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Viděl jsi ji nahou, ona zná všechny tvé slabosti, chováte se, jako byste se neznali. Katy Perry vydává rozchodovou hymnu

HUDBA
Uložit Uložené

Zpěvačka využívá kontroverzi kolem svého jména k tomu, aby rozšířila do světa novou skladbu.

Jméno zpěvačky Katy Perry se v posledních týdnech skloňovalo v první řadě se skandály. Nejprve musela ona a její vydavatelství zaplatit miliony dolarů původnímu autorovi melodie jejího největšího hitu a následně přišla ještě nepříjemnější situace.

Ze sexuálního obtěžování ji obvinil muž, se kterým natáčela videoklip Teenage Dream. Pravděpodobně by se na jeho slova velmi rychle zapomnělo, kdyby se pár dní nato nepřipojila i známá moderátorka, která popsala nápadně podobný zážitek s jednou z nejúspěšnějších popových zpěvaček současnosti. Katy Perry se k celé situaci nevyjádřila a stejně ji nekomentovali ani její zástupci.

Doporučeno
Katy Perry čelí dalšímu obvinění ze sexuálního obtěžování, tentokrát se ozvala známá moderátorka Katy Perry čelí dalšímu obvinění ze sexuálního obtěžování, tentokrát se ozvala známá moderátorka 16. srpna 2019 21:16

Pozornost široké veřejnosti však nyní světová hvězda využívá k tomu, aby rozšířila svůj nový videoklip s názvem Small Talk. Ten je rozchodovou hymnou, se kterou se bez pochyb dokáže ztotožnit velmi mnoho lidí.

Katy Perry zpívá o tom, jak na sebe dokáží dva lidé rychle zapomenout a tváří se, že se neznají, i když se viděli bez oblečení a znají všechny své slabosti. Videoklip potěší milovníky pejsků, protože pochází právě ze soutěže krásy čtyřnohých miláčků.

Domů
Sdílet
Diskuse