Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. září 2019 19:37
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Španělská zpěvačka zahynula během vystoupení na pódiu, zabila ji pyrotechnika

HUDBA
Uložit Uložené

Zpěvačka Joana Sainz Garcia vystupovala před přibližně 1000 lidmi, po explozi pyrotechnického zařízení jí už nepomohl ani okamžitý převoz do nemocnice.

Španělská zpěvačka Joana Sainz Garcia zahynula během vystoupení nedaleko Madridu poté, co ji do břicha zasáhl zásobník z pyrotechnického zařízení, informuje BBC. Zdravotníci se ji ještě pokusili zachránit a převézt do nemocnice, už jí však nedokázali pomoci. Do záchrany se zapojili i doktor a sestřička, kteří byli součástí publika.

Doporučeno
Na rapovém koncertě zahynulo 5 mladých lidí, desítky utrpěly zranění. Navzdory panice pokračovalo vystoupení dále Na rapovém koncertě zahynulo 5 mladých lidí, desítky utrpěly zranění. Navzdory panice pokračovalo vystoupení dále 23. srpna 2019 14:15

Nešťastná událost se udála před očima přibližně 1000 lidí během uplynulé noci. Zatím není jasné, co přesně se stalo, na videozáznamu však máme možnost vidět explozi, kterou pravděpodobně způsobil technický problém. Promotér tvrdí, že stejné zařízení používali i při předešlých vystoupeních a nezaregistrovali žádný problém. 

Aktuálně bude probíhat vyšetřování případu, aby se mohlo v budoucnu podobným případům předejít včas. Také samotná rodina známé 30leté zpěvačky si zaslouží vědět, kde se stala chyba.

 

Domů
Sdílet
Diskuse