Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. září 2019 9:47
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Ariana Grande se s Čechy a Slováky nesetká. Vstup na koncert je povolen jen s průhlednými taškami

HUDBA
Uložit Uložené

Zpěvačka přidává další koncerty a ruší setkání s fanoušky, kteří si již za speciální část programu zaplatili. Peníze jim vrátí.

Ariana Grande už zítra vystoupí v Praze před přibližně 18 tisíci Čechy a Slováky. Poté, co z ničeho nic koncert přesunula z 8. na 4. září přichází další změna, kterou neocení hlavně VIP návštěvníci. Někteří z nich si totiž připlatili i za to, že se mohou s populární zpěvačkou setkat osobně, a také se zúčastnit speciální Soundcheck Party.

Doporučeno
Ariana Grande ruší a přesouvá koncerty v Evropě. Češi jí nadávají, že chytá manýry od Nicki Minaj Ariana Grande ruší a přesouvá koncerty v Evropě. Češi jí nadávají, že chytá manýry od Nicki Minaj 10. srpna 2019 9:17

Aktuálně organizátoři z Live Nation CZ oznámili, že tuto možnost Ariana Grande zrušila. Důvodem je přidání dalších zastávek v rámci evropské části tour pro enormní zájem fanoušků v několika metropolích. Vzhledem k vyčerpávajícímu programu dělá vše pro to, aby si zachovala dostatek energie a aby při tom neutrpěl její hlas.

„Pro Arianu Grande je toto rozhodnutí velmi těžké a mrzí ji zklamání fanoušků, ale na svých koncertech chce podávat stoprocentní výkony,“ dodáví v oficiálním příspěvku Live Nation. 

Rovněž je třeba připomenout, že vzhledem k teroristickému útoku během koncertu Ariany Grande v Manchesteru před dvěma lety jsou v rámci jejího vystoupení výrazně zpřísněny bezpečnostní předpisy. Vstup na stadion s batohem či taškou je povolen pouze v případě, že je možné vidět obsah díky transparentním materiálům. V opačném případě se člověk dovnitř s taškou nedostane.

 

Domů
Sdílet
Diskuse