Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. září 2019 23:56
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Veterán UFC na ulici tvrdě knockoutoval civilistu

SPORT UFC
Uložit Uložené

Melvin Guillard uzemnil na ulici v Coloradu muže, který jej následně zažaloval.

V profesionálním oktagonu se Melvinu Guillardovi poslední léta nedaří. Svoji poslední výhru v MMA americký bojovník ochutnal ještě v roce 2014, to však nic nemění na tom, že porvat se s ním na ulici nemůže pro běžného člověka skončit dobře. Na vlastní kůži se o tom přesvědčil muž z Colorada, kterého Guillard poslal tvrdým úderem rychle k zemi.

Doporučeno
Legendární UFC bojovník dostal tvrdé KO během pouliční rvačky Legendární UFC bojovník dostal tvrdé KO během pouliční rvačky 29. srpna 2019 1:54

O rvačce informoval server TMZ Sports, který získal videozáznam celého incidentu. K potyčce mělo dojít před jedním z coloradských vyhlášených barů, kde Guillard ten večer pracoval jako vyhazovač. Rvačka se dle dostupných informací udála ještě během minulého roku, záběry však byly zveřejněny až nyní.

Na záznamu je vidět, jak ochranka vyvádí z baru dvojici zjevně agresivních návštěvníků, v tu chvíli však kolemjdoucí civilista začne něco pořvávat a gestikulovat směrem ke Guillardovi, který zakročí natolik rázně, že muž skončí bezvládně ležet na chodníku.

Poškozený muž na Guillarda následně podal žalobu a ten od soudu odešel s podmíněným trestem a příkazem vyplatit finanční odškodnění pro napadeného muže. 

Melvin Guillard do nejprestižnější ligy světa UFC nastoupil koncem roku 2005 a vydržel v ní až do roku 2014, přičemž zde stihl nasbírat přes 20 zápasů. Po svém odchodu pak vystřídal ještě pár dalších světových MMA organizací a dokonce nastoupil do několika boxerských zápasů bez rukavic, kde získal dvě výhry a tři prohry.

Domů
Sdílet
Diskuse