Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. srpna 2019 1:54
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Legendární UFC bojovník dostal tvrdé KO během pouliční rvačky

SPORT
Uložit Uložené

B.J. Penn inkasoval tvrdé údery při pouliční rvačce.

Slavný bojovník a člen síně slávy UFC B.J. Penn je bezesporu jednou z největších legend světového MMA, přestože výkony z posledních zápasů tomu nijak nenapovídají. Dnes již 40letý Američan má od roku 2011 na kontě již 7 proher v řadě, kromě klece však podle všeho schytává rány i mimo ni. Ukazuje to nové video, které získalo TMZ Sports.

Doporučeno
Nejrychlejší KO v historii UFC! Bojovník díky brutálnímu kolenu vyhrál za 5 sekund Nejrychlejší KO v historii UFC! Bojovník díky brutálnímu kolenu vyhrál za 5 sekund 7. července 2019 10:39

Kamerový záznam zobrazuje Penna během pouliční rvačky, ke které mělo dojít na Havaji. Zde se bojovník dostal do konfliktu s neznámým mužem (na videu bez trička), který po krátké strkanici Pennovi uštědřil dvě tvrdé rány. Ten údery nedokázal ustát a šel ihned k zemi, ze které mu pomohl zpátky na nohy další muž.

Na Pennovu obranu je však třeba podotknout, že byl ve značné váhové nevýhodě. Co přesně konflikt vyvolalo, není zatím známo. Doufejme však, že incident nijak neovlivní Pennův chystaný zápas s Nikem Lentzem, ke kterému by mělo dojít koncem tohoto roku. 

UPDATE: Krátce po prvním videu se objevilo i druhé, ve kterém je to právě B.J. Penn, kdo rozdává tvrdé rány. Na záznamu je vidět, jak útočí na ležícího muže. Tím je podle všeho ten samý člověk, který Penna knockoutoval v předchozím videu.

Domů
Sdílet
Diskuse