Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. září 2019 21:14
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Lamborghini je jediná věc, co mě v životě naplňuje, říká slovenský tenista Martin Kližan

SPORT
Uložit Uložené

V otevřeném rozhovoru Martin Kližan prozrazuje, že je pro něj tenis práce jako každá jiná a dlouhodobě ho nenaplňuje.

Slovenský portál Šport vyzpovídal před pár dny nejlepšího slovenského tenistu Martina Kližana, který veřejnosti prozradil něco víc o svém současném vnímání profesionálního tenisu. Dozvídáme se také něco více o žebříčku toho, co ho opravdu naplňuje a vše nasvědčuje tomu, že sport na prvních příčkách určitě nenajdeme.

Ve skutečnosti přiznává, že ho tenis nikdy nenaplňoval. Říká tom, proč se rozešly jeho cesty s Dominikem Hrbatým a když mu redaktor navrhl, že finanční problémy může řešit prodejem luxusního oranžového Lamborghini, se kterým se pochlubil již v roce 2016, dodal, že to nepřichází v úvahu: „To je jediná věc, co mě v životě naplňuje,“ říká Kližan pro deník Šport.

Dokonce ani neví, jestli ještě vůbec bude v následujícím roce hrát, otevřeně říká, že není v nejlepší formě, zdravotně se však cítí fit.

Takto zdravil Martin fanoušky Šport24 v roce 2016. Dodal, že pokud budeš makat jako on, budeš si moct taky dovolit tuto srandu

 

Domů
Sdílet
Diskuse