Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. září 2019 17:56
Čas čtení 0:00
Ondřej Jarůšek

Nový trailer pro remake Final Fantasy VII fanouškům vyráží dech, hra vypadá úžasně

TECH
Uložit Uložené

Final Fantasy VII Remake dostává nový trailer.

Pokud patříš mezi fanoušky letité série Final Fantasy, pak i ty zřejmě v kalendáři nedočkavě vyhlížíš datum 3. března (marec) 2020. Právě tohoto dne totiž vychází první část dlouho očekávaného remaku kultovního sedmého dílu z roku 1997, no a pokud ještě náhodou nejsi z nějakého důvodu rozhodnutý o koupi, možná tě přesvědčí nový trailer.

Ten byl zveřejněn u příležitosti letošního ročníku veletrhu Tokyo Game Show a přesně jak se dalo očekávat, fanoušci série jsou z ukázek zcela nadšení. A není divu.

V ukázce nám autoři přibližují jak kladné, tak i záporné postavy příběhu, různé minihry, soubojový systém a nechybí ani pohled na dvojici mocných Summonů, kterými jsou Shiva a Ifrit. To vše je samozřejmě zabalené do úchvatného audioviuzálního zpracování, které bude u této epické jízdy už jen třešničkou na dortu. 

Jak již bylo naznačeno, hra se dočká vydání v epizodické formě, jedná se totiž o projekt doslova megalomanských rozměrů. Pokud tedy patříš k milovníkům této legendární série a původní verze hry, máš se skutečně nač těšit. 

Doporučeno
10 nejlepších her z E3 2019: Graficky nejpropracovanější exkluzivity, mysteriózní horory a akční gameplaye 10 nejlepších her z E3 2019: Graficky nejpropracovanější exkluzivity, mysteriózní horory a akční gameplaye 13. června 2019 10:02
Domů
Sdílet
Diskuse