Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. září 2019 16:08
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Tekashimu údajně smrt nehrozí, sedí s dalšími udavači. Jeho rodina se však bojí likvidace

HUDBA
Uložit Uložené

Případ amerického rapera se za pár dní dočká rozuzlení, aktuálně však přicházejí obavy ohledně zveřejněných dokumentů od prokurátorů.

Příští týden začíná Tekashiho velký soudní proces, na který čekal ve vězení skoro 10 měsíců. První dní po zatčení sice ještě odolával, nakonec se však ke všem trestným činům přiznal, uzavřel dohodu o vině a trestu a také federální policii slíbil, že výměnou za svobodu udá všechny členy nebezpečného gangu Nine Trey. 

Vyplývá to i z dokumentů, které před pár dny zveřejnila prokuratura. Dozvídáme se z nich, co všechno 6ix9ine řekne, aby se vyhnul 47 letům za mřížemi. Odhalí vše, co jednotliví členové spáchali a také oficiálně odkryje jejich přezdívky, díky čemuž budou moci vyšetřovatelé objasnit získanou komunikaci. 

Většina členů nebezpečného gangu se už dokonce stihla přiznat a pomalu jim ukládají tresty – nejčastěji ve výši několika desítek měsíců s přihlédnutím ke skutečnosti, že byli ochotni spolupracovat. Dopustili se hlavně ozbrojeného výtržnictví.

Doporučeno
Tekashi 6ix9ine: Ze Slovenska a alba Haha Crew na světový vrchol a do věčného zapomnění Tekashi 6ix9ine: Ze Slovenska a alba Haha Crew na světový vrchol a do věčného zapomnění 20. února 2019 18:28

Dnes už nikdo nepochybuje o tom, že Tekashi je udavač. V terminologii gangů však platí, že stát se snitchem a začít spolupracovat s policií je to nejhorší, co může jeho člen udělat, a tak se zároveň očekává, že může být v nebezpečí.

Podle TMZ však vše nasvědčuje tomu, že raperovi nic nehrozí. A to dokonce ani od ostatních vězňů, neboť je podle dostupných informací umístěn v zařízení, kde se nacházejí výhradně udavači. Vše je zařízeno tak, aby se s nikým jiným nesetkával. 

Portál dále informuje, že se jednání nezúčastní ani Tekashiho nejbližší rodina. Důvodem má být strach z likvidace, vzhledem k tomu, že si uvědomují, jak může být udavačství nebezpečné.

Doporučeno
6ix9ine zaplatil 20 tisíc dolarů za střelbu na Chief Keefa 6ix9ine zaplatil 20 tisíc dolarů za střelbu na Chief Keefa 13. února 2019 10:09
Zpět
Sdílet
Diskuse