Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. září 2019 14:37
Čas čtení 0:00
Alexandra Murajdová

Muži za sebou táhli žraloka na lodi, dokud nezemřel. Nyní poznali svůj trest

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zveřejnili video, na jehož základě je později odsoudili.

Tři muži byli obviněni na základě videa, které zveřejnili na sociálních sítích v roce 2017 a později se stalo virálním. Na videu můžeš slyšet, jak se smějí a ukazují na žraloka se slovy: „Už je skoro mrtvý.“ Když se o případ začala zajímat policie, našla i další videa, informuje The Independent. Na jednom střílejí na žraloka, na jiném nutí živou rybu pít alkohol. Na základě těchto skutečností jim byl vyměřen trest.

První z nich, Robert Benak, ve vězení stráví 10 dní. Kromě toho musí zaplatit pokutu 2500 dolarů, což představuje 58 700 korun. Tektéž stráví 250 hodin pomáháním v útulku pro zvířata. Na tři roky mu odebrali licenci na rybaření. K přestupku týrání zvířat se přiznal ve čtvrtek, těsně předtím, než měl začít jeho soud.

Doporučeno
Oběti usekl varlata a svěrákem vytlačil oko z důlku. Gangster z Chicaga neměl zábrany Oběti usekl varlata a svěrákem vytlačil oko z důlku. Gangster z Chicaga neměl zábrany 10. září 2019 12:26

Druhý muž, který s ním byl na lodi, dostal podobný trest. Za mřížemi musí strávit deset dní. Třetí muž, kteří byl s nimi na lodi, dostal trest také, ale není známo jaký.

Domů
Sdílet
Diskuse