Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. září 2019 18:45
Čas čtení 0:00
Adam Smeták

Vlastňák zadnicí: Sparťan Sáček v derby předvedl kousek, nad kterým se baví i v zahraničí

SPORT AC SPARTA PRAHA
Uložit Uložené

Fotbal dokáže vykouzlit opravdu nevídané momenty.

V pořadí již 294. derby pražských S mělo v neděli večer jasný průběh. Slavia, která si momentálně razí cestu Ligou mistrů, svého odvěkého soka hravě přejela 3:0. A to se hrálo na Spartě. Poražený celek, který momentálně plave na 7. místě Fortuna ligy, si tak ušil z ostudy kabát. Tentokrát ale nejen na domácí scéně. 

Jeden z vrcholů tuzemské sezóny se dostal i k zahraničním divákům. A důvod je třeba hledat v 55. minutě hry a ve způsobu, kterým Sparťan Sáček dopravil balón do vlastní branky. 23letý záložník skončil v jednom momentě na všech čtyřech před vlastní bránou a než se stačil vzpamatovat, zasáhl jej slávistický útočník Peter Olayinka přímo do zadnice, odkud se balon odrazil mezi tři tyče. 

Humorného momentu si povšimli nejen uživatelé Redditu, kde koluje videozáznam incidentu, ale také britský bulvár. Plátek Daily Mail uvedl sportovní moment škodolibým titulkem „Cheeky finish!“ .

Domů
Sdílet
Diskuse