Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. září 2019 12:29
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Cardi B popisuje sexuální obtěžování během profesionálního focení. Když se chtěla dostat do magazínu, musela mít styk s fotografem

HUDBA
Uložit Uložené

Údajně se před ní nejmenovaný fotograf z nespecifikovaného magazínu svlékl.

V minulosti byl například slavný fotograf celebrit Terry Richardson obviněn ze sexuálního obtěžování celebrit, kvůli čemuž s ním prestižní magazíny jako Vogue nebo GQ zrušily spolupráci.

Aktuálně se k obtěžovaným slavným ženám přidává i Cardi B, která sice nespecifikovala, který fotograf a při jaké příležitosti jí dával nemístné návrhy, detailně však v rozhovoru pro WE TV popsala, co přesně se stalo. Video sice z oficiálního kanálu zmizelo, ale o jejích slovech informuje i Complex.

Doporučeno
6ix9ine údajně udal Cardi B. Tvrdí, že je členkou nebezpečného gangu 6ix9ine údajně udal Cardi B. Tvrdí, že je členkou nebezpečného gangu 20. září 2019 8:03

„Nikdy nezapomenu, když jsem šla na focení pro tento magazín a fotograf se ke mně snažil dostat blízko. Zeptal se mě, jestli se chci opravdu dostat do magazínu a vytáhl penis. Byla jsem velmi naštvaná, je to šílené,“ prozradila populární raperka. 

Samozřejmě, focení zrušila a o praktikách informovala majitele magazínu, jehož reakce ji zaskočila ještě více, protože se vlastně vůbec nedivil. „A co?“ zeptal se jí. Podle Cardi B se to událo ještě v začátcích její kariéry. Zároveň apeluje na kampaň #MeToo proti sexuálnímu obtěžování a tvrdí, že se podobné věcí dějí s velkou pravděpodobností možná i každý den.

 

Domů
Sdílet
Diskuse