Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. září 2019 17:28
Čas čtení 0:00
Alexandra Murajdová

Miley Cyrus se po krátké době rozešla s přítelkyní, protože jí jejich vztah připomínal ten s Liamem. Byl příliš intenzivní

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Vadilo jí, že spolu trávily každý den.

Jen pár týdnů poté, co jsme se dozvěděli, že má Miley přítelkyni, nás People informuje, že spolu už nejsou.

O svém vztahu začaly mluvit v srpnu, když internet zavalily fotky, jak se líbají na lodi v Itálii. Tyto fotky vyšly na povrch jen pár hodin poté, co Miley a Liam oznámili rozpad jejich devítiměsíčního manželství. Vzali se v prosinci minulého roku poté, co se 10 let scházeli a rozcházeli.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa / (@celebritiess.worldd),

V době, kdy si k sobě Kaitlynn a Miley našly cestu, si obě procházely rozchodem a bez vztahu byly jen chvíli. Jejich kamarádi však říkají, že byly kamarádkami odjakživa a vždy u sebe stály, i během rozchodů s partnery.

Prý to tak bude i nadále, ukončily jen romantickou stránku jejich vztahu. Jako důkaz můžeme považovat i to, že si nadále komentují fotky a podpora jedné pro druhou na jejich sociálních sítích pokračuje i po rozchodu.

Doporučeno
Miley Cyrus: Mám více nahých fotek na internetu než jakákoli žena, můj největší hit je o extázi a kokainu Miley Cyrus: Mám více nahých fotek na internetu než jakákoli žena, můj největší hit je o extázi a kokainu 23. srpna 2019 13:45

Nejnovější informace říkají, že právě Miley rozchod iniciovala a říká, že ji těší, že bude single. Vztah byl pro ni příliš intenzivní a tím jí připomínal vztah s Liamem, který nedávno skončil. „Miley nechce vážný vztah,“ říká její blízký pro People: „S Kaitlynn trávila každý den a to není něco, s čím by chtěla pokračovat.“ Později dodává, že se bude věnovat kariéře a osobnímu růstu.

Domů
Sdílet
Diskuse