Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
29. září 2019 12:49
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Billie Eilish zpívá svůj největší hit vzhůru nohama. Pravidla gravitace porušila živě v prestižní show

HUDBA
Uložit Uložené

17letá zpěvačka to dotáhla do Saturday Night Live, kde zatím nedostalo možnost vystupovat i mnoho jejích populárnějších kolegů.

Billie Eilish dostala pozvání do show Saturday Night Live jako hudební host. Otevřela tak 45. sérii, kde dostala možnost odprezentovat své skladby živě, avšak v netradičním provedení. Relace je totiž známá i tím, že interpretům vždy vytvoří netradiční scénu, aby bylo vystoupení atraktivní i pro televizní diváky.

Doporučeno
Falešné vstupenky a přespávání před O2 arenou kvůli nejlepším místům. Jak Billie Eilish rozplakala tisíce českých fanousků? Falešné vstupenky a přespávání před O2 arenou kvůli nejlepším místům. Jak Billie Eilish rozplakala tisíce českých fanousků? 22. srpna 2019 13:58

Svou nejpopulárnější skladbu Bad Guy 17letá popová zpěvačka zazpívala „zavřená“ v místnosti, která měla vizuálně způsobit, aby Billie Eilish vypadala jako obr. Zároveň se místnost otáčela, díky čemuž diváci měli v některých momentech pocit, že dokáže chodit i po stropě. Hru s gravitací a lidskou myslí si mladá hvězda očividně užila.

Kromě toho ještě v méně odvázané formě živě předvedla i písničku I love you, při které jí již tradičně sekundoval i bratr, který stojí za úspěchem jejího debutového projektu.

Právě s ním se již brzy Billie Eilish chystá na další světové turné, v rámci kterého si naplánovala zastávky za velkou louží, ale i v Evropě. Tentokrát jsme se však nedočkali zastávky ve Vídni ani v Praze.

Doporučeno
Kdo je bratr Billie Eilish a proč je nejdůležitější osobou v její kariéře? Kdo je bratr Billie Eilish a proč je nejdůležitější osobou v její kariéře? 18. září 2019 10:46

 

Domů
Sdílet
Diskuse